Resum de la feina feta

La CUP de Molins de Rei va néixer el gener de 2007. En aquests darrers 8 anys de presència a la vila, el projecte s'ha anat consolidant i ha pogut fer molta feina des de tots els àmbits possibles. A l'Ajuntament hi som des del mes de maig de 2007. Primer, amb un regidor, i després de les eleccions de 2011, amb 4.

En aquest darrer període s'ha fet molta feina que volem posar a disposició de tots vosaltres a través del document que trobareu a continuació, actualitzat a data d'octubre de 2014, quan vam dur a terme l'assemblea oberta en què vam decidir impulsar una candidatura per presentar-nos a les eleccions del proper 24 de maig de 2015.

RESUM DE LA FEINA FETA

Com veureu, la feina institucional ha anat molt més enllà de les mocions presentades i dels precs i preguntes realitzades al ple municipal, sinó que també hem assistit a les comissions informatives, als consells consultius o en reunions d'altres organismes i hem fet un seguiment constant de l'acció de govern, amb crítiques i propostes pràcticament en tots els àmbits de la gestió municipal per construir un Molins millor.

En aquesta legislatura hem fet una passa endavant i hem pogut conèixer a fons el funcionament de molts serveis municipals i és a partir d'aquest bagatge que ara ens plantegem la necessitat d'aplicar propostes diferents de les que ha dut a terme la sociovergència local (CIU-PSC-PP) i de les que havia dut a terme l'anterior govern municipal (ICV-ERC-CIU), que passen per transformar l'Ajuntament i convertir-lo en una eina de radicalitat democràtica al servei de les persones.

També hem treballat activament des del carrer i al costat del teixit associatiu en nombroses campanyes i actes (Consulta 9N, Multireferèndum, mobilitzacions contra el tancament del servei d'urgències del CAP, etc), on tota la nostra gent s'hi va abocar per garantir-ne l'èxit. També hem participat en campanyes sobre drets laborals, en defensa del territori, en contra del patriarcat, en l'organització de les diades, i en definitiva, al costat de tothom qui s'ha mogut a Molins de Rei per transformar el present a través de reivindicacions justes i necessàries.