Resum de la feina feta

La CUP de Molins de Rei va néixer el gener de 2007. En aquests darrers 12 anys de presència a la vila, el projecte s'ha anat consolidant i ha pogut fer molta feina des de tots els àmbits possibles.

El suport electoral al nostre projecte polític ha anat creixent constantment en les eleccions municipals:

2007: 539 vots i 1 regidor
2011: 1.797 vots i 4 regidors/es
2015: 1.937 vots i 4 regidors/es

Els resultats electorals creiem que són un reflex de la feina feta per la nostra assemblea i perquè les nostres candidatures han estat formades per persones de la vila implicades fortament en el teixit associatiu i lluites populars.

Pel que fa a la legislatura 2015-2019 cal tenir en compte que la CUP vàrem estar a l'oposició fins al desembre de 2017, moment en el qual es va decidir entrar al govern municipal, cosa que ha permès per primera vegada que la nostra organització política pugui governar la nostra vila durant 18 mesos.

Com a CUP sempre hem tingut un ferm compromís amb la informació i la transparència i hem explicat per tots els canals possibles tota la feina i posicionaments que tenim, i per tot això creiem que el millor reflex de la feina feta consisteix en tornar-vos a facilitar els enllaços on podeu consultar tot el que hem fet en els últims mesos i anys:

Pàgina web

Butlletins en paper

Butlletins electrònics

Facebook

Twitter

Instagram

Canal de Telegram

Canal de Watsapp


Paral·lelament, estem treballant per editar una extensa publicació en les properes setmanes on farem un repàs de tota la feina feta durant aquesta legislatura i que distribuirem per totes les vivendes.